iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Flash-Memory Players > iAudio E2

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2010, 14:31   #1
siekiera
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default Cowon E2, problem with player.

Hello,

I have strange problem with my E2. When I on it always the first song jams, its not depends on track or fw (on 1.10 and 1.11 tested). I have 3 E2 and at each I have this same problem. Any ideas?
siekiera is offline View siekiera's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 05-15-2010, 18:38   #2
VirtualPenguin
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

And you have tried with only one track on the device to see if it's your track? I have never experienced any "jamming" on my E2 and I have ~1400 .ogg files on it, mp3 and flac works just fine for me too, there have been some problems with wma, but they should be fixed in 1.11, you got to give us some more information for us to be able to help.
VirtualPenguin is offline View VirtualPenguin's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 12:17   #3
siekiera
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

I have problem with my English...

Its not depends on miusic file. File are ok, I tested it on another equipment, I have a wma, mp3, flac and its not dependet what is playing. I have this problem always with first song, sometimes with first and second when I on player. It jaming always in the mids of first song. Later all is ok. I dont know what I can say more.
siekiera is offline View siekiera's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 13:19   #4
VirtualPenguin
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

Can you send it back to the retailer, cause it sounds like it's broken to me.
VirtualPenguin is offline View VirtualPenguin's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 13:56   #5
siekiera
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

I think, problem is fw, because I have three different Cowon E2 and i have this problem in each.
siekiera is offline View siekiera's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 15:14   #6
VirtualPenguin
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

Try using 1.12 then
VirtualPenguin is offline View VirtualPenguin's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 16:08   #7
siekiera
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

For now, finally it's ok. So this repair new fw.

Thanks!
siekiera is offline View siekiera's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 17:10   #8
VirtualPenguin
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

So the update to 1.12 worked? Then there was a use of it Glad it's fixed so you can finally enjoy your awesome music player!
VirtualPenguin is offline View VirtualPenguin's Photo Album   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 17:27   #9
siekiera
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

Yes, it is awesome! First I have for test, but i must have it! I writen review this product, but in Polnish.

Thanks for your help!
siekiera is offline View siekiera's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 00:33.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact