iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Flash-Memory Players > Cowon D2/D2+ > D2 SD Card Discussion

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2007, 20:24   #1
Rockin_amigo14
Senior Member
 
Rockin_amigo14's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 276
Default SD Card Database (Listing Only, No Discussion)

I got this idea from another thread, so props to them.

The idea is to list your SD cards, one's that are CONFIRMED to be working, and working well.

I'll start:

SanDisk Standard SD™ Card 2GB

http://sandisk.com/Products/Item(108..._Card_2GB.aspx

Works flawlessly. No problems.


EDIT: Discussion thread is located here: http://www.iaudiophile.net/forums/sh...238#post180238

Last edited by Mr. Black; 04-24-2008 at 15:24..
Rockin_amigo14 is offline View Rockin_amigo14's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 02-13-2007, 04:35   #2
Carlovski
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 17
Default

Sandisk Ultra II ones work too (As you would expect!)
http://sandisk.com/Products/Item(116...II_SD_2GB.aspx
Carlovski is offline View Carlovski's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 05:05   #3
Yurre
...
 
Yurre's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden, Europe
Posts: 124
Default

I use a 4 Gb PQi MMC + Plus
Works nicely....

[D2 2GB]
__________________

Last edited by Yurre; 02-26-2007 at 04:02..
Yurre is offline View Yurre's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 06:28   #4
mikey
a2/d2er
 
mikey's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Melbourne
Posts: 1,044
Default

4gb cards that work

Digiworks SD card, Korean brand, speed x150
Transcend 4GB 150x
Patriot Memory 133x 4GB card
Rapid pro 150x 4gb card (cheap on ebay about us$ 52.50) submitted by me
Sandisk 4gb (expensive)
Datawrite 4gb
mikey is offline View mikey's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-22-2007, 13:47   #5
AlexHD
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 84
Default

Datasafe 2 gig

works! UK Brand same as Datawrite
www.datawrite.co.uk
www.datasafe-media.com

came up with my 2 gig D2
AlexHD is offline View AlexHD's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 02:05   #6
Aevum
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 204
Default

Datawrite 4GB
recived with Advancedmp3players offer, works ok
Aevum is offline View Aevum's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 13:27   #7
bwshockley
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Default

Patriot Memory EP+ 2GB Model PEF2G133SD

Works well on my 2GB D2.

Last edited by bwshockley; 02-26-2007 at 12:59..
bwshockley is offline View bwshockley's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 18:11   #8
Jayceon Carter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 16
Default

Apacer 2GB High-Speed. I'm using it on the 4GB D2.
Works fantastic, 180MB AVI videos load instantly.
Jayceon Carter is offline View Jayceon Carter's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 20:31   #9
stereophile
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 31
Default

This is a great list. humble request:

Could posters please specify which D2 (2gb or 4gb) they are using,
and specify the size of the SD memory also. (some posters have specified both numbers -thanks)

Reason: Some of us have the 2gb -- and ie based on Cowon's tech support blurb, your 4gb D2 may work with some 4gb SD cards that the 2gb D2 won't work as well with. Thank you!
stereophile is offline View stereophile's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-24-2007, 08:08   #10
Judge
Guilty!
 
Judge's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Presiding over the Court
Posts: 415
Default

I have: 4GB D2
Cards working:
- Transcend 2GB SD
__________________
[How To] Install Themes and Flash Skins on your D2 (FAQ)

Currently using: FW3.54 + iClassic Theme + Font Patch + Lunar Design UCI Flash Skin
Judge is offline View Judge's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-26-2007, 02:55   #11
Hairback357
Member
 
Hairback357's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Peoria, AZ.
Posts: 106
Send a message via Skype™ to Hairback357
Default

A 512-PQI- 45X works and A 1gig Lexar Platinum II 60x works.

I will try my other cards and post the results.
Hairback357 is offline View Hairback357's Photo Album   Reply With Quote
Old 02-26-2007, 14:25   #12
Yeeze
Senior Member
 
Yeeze's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tyler, TX, USA
Posts: 315
Default

1 GB High Speed SD card from magu works fine...
__________________
Cowon D2 owner
Watch this:
- Cowon D2 unboxing
- Apple ... Think different.
Yeeze is offline View Yeeze's Photo Album   Reply With Quote
Old 03-07-2007, 15:18   #13
bavarian
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Germany
Posts: 1
Default

I use under the Firmware 2.21 a Transcend SD-Card 4 GB (150x)- no problems!
bavarian is offline View bavarian's Photo Album   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 08:38   #14
Lapis Molari
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20
Default Ridata works on 3.41

The Ridata Pro 150x 4GB works without any problems on 3.41b.
Starting up the D2 does take a very long time, but from the discussions it seems all SD card suffer from that under 3.40/3.41b.
Lapis Molari is offline View Lapis Molari's Photo Album   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 06:35   #15
emjay1
Senior Member
 
emjay1's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 256
Default

I just received my 8GB 150x OEM SD card from fastmemoryman on ebay
click here to see on ebay

And it works great!
emjay1 is offline View emjay1's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:16.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact