iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Hard Disk Players > Cowon A2

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2007, 19:59   #76
NsT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Default

My wallpaper is here, I told my friend that I installed Window Vista on my A2 and guess what, he believes it

NsT is offline View NsT's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 10-10-2007, 02:06   #77
Foofty
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 50
Default

Cool stuff NsT xD thanks!
Foofty is offline View Foofty's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-10-2007, 09:25   #78
NsT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Default

You're welcome Foofty,

One more for you guys

NsT is offline View NsT's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 14:02   #79
gregl
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Smile First post, a wallpaper

Looks very nice as both a startup screen and background wallpaper. Enjoy.

-Greg
Attached Images
File Type: jpg lunar-earthrise.jpg (49.9 KB, 0 views)
gregl is offline View gregl's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-24-2007, 22:42   #80
gregthe1000
Unus Deus
 
gregthe1000's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 26
Send a message via AIM to gregthe1000
Default

Here are some of my experiments that I've transformed to 480x272

cowon1.jpg

cowon2.jpg

cowon3.jpg

Cowon4.jpg

Cowon5.jpg
gregthe1000 is offline View gregthe1000's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-24-2007, 22:43   #81
gregthe1000
Unus Deus
 
gregthe1000's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 26
Send a message via AIM to gregthe1000
Default

Here are the rest

Cowon6.jpg

Cowon7.jpg

Cowon8.jpg

cowon9.jpg
gregthe1000 is offline View gregthe1000's Photo Album   Reply With Quote
Old 11-10-2007, 15:32   #82
NsT
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 15
Default

My latest wallpapers

Mac OS X Tiger


Mac OS X Leopard
NsT is offline View NsT's Photo Album   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 04:42   #83
PhilK
Member
 
PhilK's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Newcastle UK
Posts: 111
Default

My A2 won't allow me to do ANYTHING with wallpapers. How ???
When I go through setup, I can tick use or don't use, but NOT wallpapers.
Where do I PUT the wallpapers FGS ? I put them in system - no difference. they're not seen.
PhilK is offline View PhilK's Photo Album   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 11:51   #84
BaTu
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default

The easiest way I use is browsing to the picture you want in the Browser, push joystick to the right to bring up popup menu and select Set Wallpaper. I guess you already tried that right?
BaTu is offline View BaTu's Photo Album   Reply With Quote
Old 03-19-2009, 04:16   #85
PhilK
Member
 
PhilK's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Newcastle UK
Posts: 111
Default

Quote:
Originally Posted by BaTu View Post
The easiest way I use is browsing to the picture you want in the Browser, push joystick to the right to bring up popup menu and select Set Wallpaper. I guess you already tried that right?
Sorry Batu - been busy and work then forgot about this until went looking again.
That worked - yes.
And frankly I feel an utter pillock for not working it out myself !
Thanks, mate.
PhilK is offline View PhilK's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:40.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact