iAudiophile.net Forums


Go Back   iAudiophile.net Forums > Hard Disk Players > Cowon A2

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2008, 19:27   #1
soundaudio
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Default A2 work well with Vista OS

Thanking of getting A2,but wondering can work well with Win Vista OS?Thanks.
soundaudio is offline View soundaudio's Photo Album   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 08-13-2008, 09:15   #2
Kodai
Member
 
Kodai's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mipple City
Posts: 89
Default

It works as well as it does with XP. Plug it in and it's IDed as another hard drive. Transfering files is exactly the same.

JetAudio also works well with Vista.
__________________
As far as we know,
peanut butter has no effect on the rotation of the Earth.

-- Annals of Improbable Research
Kodai is offline View Kodai's Photo Album   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 15:02   #3
soundaudio
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Default

Thanks! Should I get the A2(Cheaper then A3) or A3 now as if both are
not munch diff of SQ?

Quote:
Originally Posted by Kodai View Post
It works as well as it does with XP. Plug it in and it's IDed as another hard drive. Transfering files is exactly the same.

JetAudio also works well with Vista.
soundaudio is offline View soundaudio's Photo Album   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 21:05   #4
Kodai
Member
 
Kodai's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mipple City
Posts: 89
Default

A3 has a larger HDD, more codecs, USB 2.0 and better resolution.

A2 is cheaper.

It's your decision which is more important.
__________________
As far as we know,
peanut butter has no effect on the rotation of the Earth.

-- Annals of Improbable Research
Kodai is offline View Kodai's Photo Album   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 05:37   #5
shaynet
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 24
Default

A2 has better battery life

A3 faster usb host
shaynet is offline View shaynet's Photo Album   Reply With Quote
Old 10-29-2008, 23:56   #6
bruceleroy
Member
 
bruceleroy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Dirty Jerz
Posts: 72
Default

I would get the A3, i had the A2 and loved it but the A2 screen does not come close to the A3
bruceleroy is offline View bruceleroy's Photo Album   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 06:39   #7
Thasp
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 259
Default

Get the a2. they are the same general build and will both break in the same general timeframe.

You will feel less bad when the A2 breaks because it costs less.
Thasp is offline View Thasp's Photo Album   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:19.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.


Copyright © 2006-2014 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact