iAudiophile.net Forums

Go Back   iAudiophile.net Forums > Members List

Kizune Kizune is offline


Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 266
  1. Rianu
    11-04-2014 03:53
    Hi Kizu,
    are you still updating the UCIs etc. for the J3? Dug out mine again as a secondary and wondered if there was anything cool and new from you =)
    Thanks, Rianu
  2. WAI
    09-10-2014 21:23
    i strongly suggest you post the M2 within the News section of this site. Thank You!
  3. Rianu
    04-03-2014 05:54
    Meinst du Cowon legt den J3 auch neu auf?
  4. vel
    10-07-2013 06:34
    Hi Kizu,

    I need to your help to update firmware in my new Cowon X9. I have recently bought the cowon x9 player. It was working fine
    until a virus from laptop corrupted it. I have then formatted the complete device(entire files including system files). I
    had copy the backup files to the player. Now the player isn't starting, detected by Laptop through USB. Please help how to
    make the device detectable in Laptop and install the firmware?

    Thanks a lot in advance.
  5. WAI
    08-14-2013 21:17
    hey, you wouldn't happen to still have the J3's stock fla/as Files? this guy is needing them http://iaudiophile.net/forums/member.php?u=53607
  6. Sporedude
    01-10-2013 17:42
    Hey Kizu,
    Sorry to be a Pain, but do you by any chance have the a link to Cheetah GTX files?
    Im Trying to download the version with a metro theme and the UCI selector (cant remember which version) and I am finding that your dropbox link doesnt work anymore... :L
    MusicmanOBS (sporedude)
  7. WAI
    12-15-2012 23:02
    hey i might be moving to Germany next year. where do you live? i'll find out what part we'll be staying but this is a big decision for me though so i may stay here but surely will come visit
  8. briant1234
    11-27-2012 22:51
    Hey Kizu, just got my ath-m50 what equilizer settings on jetaudio do you use with yours?
  9. Peaceful1
  10. dg4444
    10-22-2012 10:56
    Hi Kizu, I've recently acquired a Cowon X7 and I've extracted in succession Sense, Leaf & Cheetah onto the device's Flash UI. On each occasion I've updated the database before trying to access the extracted files. But when I turn on the player none of the files are immediately available but I can access from the player default menu via the "viewer/flash/browser" options. Once I've done this I can see the extracted files but I can't find any way to make them the default settings when I turn the player on. I guess I'm missing something here so any advice you can give on how to do that would be appreciated.

About Me

  • About Kizune
    Germany, Baden-Württemberg
    Programming, drawing, reading,...
  • Signature
    My setup: Samsung Galaxy Note 3 + Audio Technica ATH-M50 & Shure SE215

    Profiles: Google+ // deviantART // flickr


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 08:56
  • Join Date: 01-02-2009
  • Referrals: 23


Showing Friends 11 to 20 of 55

All times are GMT -5. The time now is 23:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright © 2006-2015 CrowdGather |  About iAudiophile |  Advertisers | Investors | Legal | Contact